Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ympäristö     Laumat     Pelaajat     Tietoa

TERVETULOA!

...Howling Secretiin, jota myös lempinimellä Wow kutsutaan.

Howling Secret on fantasiaan ja susiin keskittyvä roolipeli. Täällä ei kuitenkaan ihan kaikkea sentään sallita. Roolipelaajia otetaan rajattomasti ja Wow pyrkii olemaan mahdollisimman yksinkertainen "rope".

Juonesta sen verran, että Wowissa on kolmea eri lajia; Suursudet, Mutantit ja tavalliset Magia-sudet. Nämä kolme lajia taistelevat vapaudestaan Universumin voimakkainta valtiasta vastaan. Täysin tavallisia susia ei tästä roolipelistä löydy, mutta sudet voivat silti menettää voimiaan eri tavoilla, joskus jopa kokonaan. Wowissa asuu myös aarnikotkia ja vesihevosia, joiden kanssa sudet voivat ystävystyä. Howling Secret-ulottuvuutta hallitsee Ded Served, eli "So". So on hirveä mutaatio, jolla on rajattomat voimat. Sutta ei voi ulkonäöstä tunnistaa, sillä se vaihtaa muotoaan miksi vain.
So:n pystyy pysäyttämään vain kaksi sutta, avun kanssa tietenkin. Rissalla Ja Solla on yhteinen menneisyys. He ystävystyivät pentuina, vielä kun Rissa oli ihminen ja So normaali susi. Vasta kun parhaat ystävät muuttuivat luonnonolojen vaikeutuessa, he joutuivat tappeluun, jonka voittajaa ei saatu selville. Rissa ja So olivat yhdenvertaisia silloin, mutta nykyään se isompi ja vahvempi on So. Sen takia Evoluutio loi Dedin. Urospentu on vielä nuori, mutta hän hallitsee Mustaa kristallia. Musta kristalli on täysin sama voima jota Ded served hallitsee, mutta Ded ei vielä tiedä voimiensa todellisia rajoja. Jotenkin kuitenkin pääsi käymään niin, että vaikka Ded oli tarkoitettu Rissan koulutettavaksi, hänen elämäänsä ehtikin ensin Sceary-demoni, joka sai selville koko jutun. Ded on nyt Scearyn koulutuksessa, joten Evoluution tarkoittama tulevaisuus on tipotiessään.
Ja nyt teidän täytyy kirjoittaa se uusiksi!

Historiasta sen verran, että Howling Secret oli aiemmin Died March, joka on palvellut roolipelimaailmaa jo kaksi vuotta. Tämä roolipeli nousi pystyyn kahden ihmisen toimesta. Coken ja Lilyn. Joukossa oli myös jokusen aikaa Lellu, mutta hän vähän jäi. Nyt joukkoon on eksynyt Zaaga, joka toimii apuylläpitäjänä.

Have FUN!

-Lily & Coke
+ApuYP:mme Zaaga

Ulkoasun copyt;

Layout-Zaaga
Ylägrafiikan kuvat-
© © ©
Tausta- ©
Css- & vieraskirjakoodi - Viimakoura
​Tekstit-Lily, ellei toisin mainita. (Hahmojen tietoja ei lasketa. Roolipelaajat ovat tehneet ne itse)

©2019 ~Howling Secret - suntuubi.com