Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ympäristö     Laumat     Pelaajat     Tietoa

Lue huolella ennen kuin liityt!

Aivan ensimmäiseksi sinun täytyy luoda susi. Suden luominen ei välttämättä ole helppoa. Sen voi tehdä itse lineartista värittämällä, tai esim piirtämällä itse, tai wolfmakerilla. Aivan kuinka itse haluat. Tärkein juttu suden luomisessa on kuitenkin copyt. Jos ne eivät ole kunnossa, sutesi ei ole tulossa tänne.

Suden kuvan ollessa valmis, voit täyttää lomakkeen tämän sivun alhaisimmassa kolkassa. Mieti jokaista kohtaa tarkkaan ja tee lomakkeesi mahdollissimman rauhallisesti ja tarkkaan, aikaa käyttäen. Yksikin virhe voi johtaa lomakkeen hylkäämiseen. Tärkeintä koko suden tuomisessa on, että luet sivut huolella läpi, ennen kuin rupeat väsäämään lomaketta. Lomake hylätään helposti.

Kymmenen kultaista käskyä;

1. Sinä et hauku, tai pilkkaa muita roolipelaajia.
2. Sutesi ei ole voittamaton.
3. Ei autohittausta, tai buffausta.
4. Noudatat samoja sääntöjä kuin muutkin.
5. Sinulla on enintään viisi sutta.
6. Roolaat vähintään kerran viikossa, kunnolla.
7. Sinun takiasi peli ei saa jäädä seisomaan kahta päivää enemmäksi aikaa, eri asia on loma.
8. Lomalla ollessasi sinun täytyy hyväksyä kaikki muutokset ja se, että peli ei välttämättä ole samassa jamassa, kun se oli lomalle lähdettyäsi. Olet myös valmis lukemaan näkemättä jääneet roolaukset.
9. Et tapa toisen sutta ilman lupaa.
10. Käyttäydyt kunnolla ja otat muut huomioon.
NOUDATAT sääntöjä!

Roolipelaamisestasi;

Jokaisen roolauksen täytyy olla hyvin kuvattu ja vähintään 10 lausetta pitkä. Meillä lauseet eivät ole kolmen sanan pituisia. Lauseessa tulisi olla vähintään neljä sanaa, jos aiot tosiaan kirjoittaa vain 10 lauseisen roolauksen. Emme me hirveästi lyhyemmästä roolauksesta rokota, sillä joskus ei vain päähän mitään pälkähdä, tai kaverin roolaukseen on vaikeampi vastata. Tarvitsemme vain hyviä roolipelaajia, jotka käyvät aktiivisesti Wowissa. Meillä saat kiroilla ja varoitammekin siksi jopa K16 materiaalista. Pelissä ilmenee väkivaltaa, kiroilua, parittelua ja ehkä jopa päihteitä. Meillä roolipelaajan pitää olla vähintään 13-vuotias.

*Näiden merkkien väliin tulee tekeminen*
"Näiden merkkien väliin puhuminen"
#Ja näiden merkkien väliin ajattelu#
//Näin kirjoitat sitten eimerkiksi, jos olet menossa nukkumaan.

Kolme varoitusta;

Kun olet saanut kolme varoitusta, sinut poistetaan automaattisesti pelistä, eikä susiasi säilytetä, joten ne kannattaa tallettaa jonnekin omalle koneelle. Olet kuitenkin aina tervetullut takaisin! Mutta jos sinut on poistettu pelistä kahdesti, et pääse takaisin koskaan. Varoituksia saa huonosta käyttäytymisestä, sääntörikkomuksesta ja siitä, jos on jättänyt kahden viikon ajan pelaamatta. Melkein kaikesta syvästi negatiivisesta asiasta voi saada varoituksen. Varo siis käyttäytymistäsi!

Laumoista;

Sutesi TÄYTYY olla jossakin laumassa, sillä tämän paikan hallitsija, So tappaa nopeasti yksin oleilevat! Sutesi voi tietenkin olla yksinäänkin paikoissa, mutta ilman suojelevaa laumaa se ei kauaa elä. Laumoihin ei liitytä tuosta vain, vaan sinun täytyy ensin roolipelata sutesi sinne. Joskus voi olla, että lauma löytää sutesi eikä toisinpäin. Laumoissa on tietty arvojärjestys ja sutesi nousee arvoasteikossa vain olemalla johtajalle ja muulle laumalle kaikista eniten avuksi, olemalla aktiivinen lauman toiminnassa ja muuta sellaista. Vastuun noustessa, suden taakka itse asiassa helpottaa, sillä paikalla laumassa ei enää tarvitse olla niin paljon, kuin tulijana.

Sutesi voimista;

Sudellasi täytyy olla voimia, sillä tämä on fantasia-roolipeli. Enintään kolme kokonaista voimaa Magia-sudella. Suursudella enintään kaksi ja Mutantila enintään kaksi. Taidot ovat erikseen. Sudella voi olla vaikka kuinka monta taitoa, kykyä, yms, mutta enintään kolme voimaa ja Suursuden ja mutantin tapauksessa kaksi. Voima voi olla mikä vaan, mutta ei voi olla voima, jossa pystyy hallitsemaan kaikkia voimia. Luettelo kielletyistä voimista ja lisätietoa löytyy tietoa-sivulta.

Suursusi, vai Magia-susi?

Magia-sudella voi olla kolme voimaa, Suursudella ja Mutantilla kaksi. Suursusi hyötyy yleensä koostaan paljon ja sillä on paremmat aistit, Magia sudella on enemmän voimia ja Mutantti pystyy olemaan että ihmisen, myös susien kanssa. Sinä päätät itse, mikä näistä sutesi on. Magia-susi on enintään 65cm korkea ja suursusi on enintään 300cm korkea. Mutantti on enintään 70-senttiä korkea sutena.

Tässä tärkeimpiä. Lisää tietoa saat lukemalla sivut kokonaan läpi, varsinkin tietoa-sivun, jota toivoisimmekin suuresti. Täytäpä alla oleva lomake, niin päsemme hyväksymään, tai hyläämään sen. Vastaamme niin nopeasti, kuin mahdollista! (P.s. Mitään salasanaa ei tarvita lomakkeen hyväksytyksi saamiseen.)

Sutesi tiedot

Nimi; (Keksi jokin omaperäinen, mieluiten ei suomalainen nimi):

Lempinimi; (Sutesi kutsumanimi):

Sukupuoli; (Naaras, vai uros):

Ikä; (Enintään 15-v, paitsi demoni voi olla minkä ikäinen vain):

Laji; (Magia-susi, Suursusi, vai Mutantti, eli ihmis-susi):

Lauma; (Sinun sutesi on aluksi laumaton):

Asema laumassa; (Jätä tyhjäksi, sillä sutesi ei ole vielä edes laumassa):

Voimat; (MIeti tarkasti mitä voimia sudellasi on. Kannattaa lukaista myös tietoa-osio, jotta osaisit täyttää tämän kohdan oikein):

Taidot; (Mitä sutesi osaa? Esim. lentää, tai voimakkuus, nopeus):


Luonne; (VÄHINTÄÄN viisi PITKÄÄ lausetta):

Menneisyys; (VÄHINTÄÄN viisi PITKÄÄ lausetta):


Heikkoudet; (Vähintään yksi fyysinen ja henkinen heikkous):

Kumppani; (Tähän aluksi ei ole, sillä kumppani tulee pelatessa):

Muuta; (Muuta mainittavaa jostakin asiasta? Tähän kannattaa erityisesti laittaa, jos tahdot korostaa jotakin):


Kuva(t) ja copyt; (Jos hahmosi on Mutaatio, tarvitset ihmis- ja susimuodosta kuvan. Copyt ovat PAKOLLISET):


Sinusta itsestäsi

Nettinimesi; (Millä nimellä liikut netissä. Huomioi, että tällä nimellä sinä myös roolipelaat hahmoasi):

Sinun ikäsi; (Oikea ikä):


Sinun luonteesi; (Pari lausetta itsestäsi):


Sähköposti; (Tarvitsemme sähköpostisi, jotta voimme lähettää sinulle vastauksen):©2019 ~Howling Secret - suntuubi.com